Hidrogénes víz, Lourdes készülékkel

Bemutatok egy berendezést, mellyel otthon hidrogénes víz készíthető, egészségünk megőrzésének érdekében.

Ehhez írnom kell az egészséges emberi élet lényegéről, a tökéletes állapot alfájáról és omegájáról,  amiről összességében,  egyelőre csak kevesen tudnak.

Az egyik legkisebb, mégis talán az egyik legfontosabb elemről, a hidrogénről, ami a világegyetem 85%-át alkotja. A hidrogénről, mely megtalálható a szénhidrogénekben, szénhidrátban, és az emberi szervezet számára fontos vízben is.

Előtte azonban jöjjön egy kis tudomány:

Ma már sok ember tudja, hogy az összes életfolyamatunk “vizes közegben” zajlik! Tudjuk azt is, hogy szervezetünk belső szabályzása mindent elkövet, hogy vérünk pH-ját, ami a vizes közeg egyik jellemzője, 7,35 és 7,45 értékek között tartsa. És ezt bármi áron megteszi, ha kell a csontjainkból is kivonva a Kalciumot, hogy fentartsa a helyes értéket.

Ugyan akkor ma még kevésbé ismert, hogy szervezetünknek van egy másik fontos, és érzékeny egyensúlyi rendszere is, ez az oxido-redukciós folyamatok összessége, ami a pH-értékhez hasonlóan szintén az optimális egyensúlyi állapotra törkeszik.

Mind a két folyamatnál fontos tényező a Hidrogén. Míg a pH (Hidrogén potenciál) a protonaktivitás mérőszáma, addig a oxido-redukciós folyamatokban az “aktív Hidrogén”, a negatív töltésű elektron a főszereplő. Ennek mérőszáma az rH2.

Hidrogénes vízAz elemi hidrogén egy protonból és egy elektronból áll. Természetesen az elektron önmagában ritkán van egyedül, viszont ha hozzátapad egy másik molekulához, akkor azt, a negatív töltése miatt, negatív ionnak hívjuk!

Miért is fontosak számunkra a negatív ionok?

Ezek tulajdonképpen könnyen felhasználható szabad elektronok, azaz más néven, antioxidánsok. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha vérünk oxido-redukciós viszonyában  egy cm3-re vetítve legalább 600-1000 db negatív ion, szabad elektron, vagyis antioxidáns, van jelen!

A negatív ionok egyik formája a Hidrogén ion. A Hidrogén ion a legkissebb, és egyben az egyetlen antioxidáns, mely nem válik szabadgyökké, amikor elektronjától megválik.

E tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, melyek szervezetünkben azonnal bárhová eljutnak.

A Hidrogén iont a legegyszerűbb formában hidrogénezett vízzel tudjuk bejuttatni a szervezetünkbe.

A hidrogénes viz, a Lourdes hidrogénes víz
készítő berendezéssel otthon is előállítható.

A Lourdes berendezés szabad hidrogénben gazdag vize az általános jó közérzethez szükséges extra energiát tudja nyújtani a te számodra is.

Ez a Lourdes víz erős antioxidáns, és a szabadgyökök hatékony ellenszereként a betegségek megelőzésében, és az egészségünk fenntartása érdekében nyújt számunkra sok pozitív hatást.

Hidrogénes víz készítő

Hidrogénes víz készítő

A hidrogénes viz rendszeres fogyasztásával, az alábbi előnyöket tapasztaljuk meg:

  • csökkenti a szabadgyökök mennyiségét a szervezetünkben
  • megelőzi a korai öregedést
  • mérsékli a telített zsírsavak képződését
  • növeli testünk hidratációját
  • méregteleníti szervezetünket
  • segít megszabadulni a zsírlerakódásoktól
  • javítja az általános közérzetet
  • dinamikusabbá, energikusabbá tesz minket
  • segít nagyon sok gyógyulási folyamatban.

Fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénes víz hatékonyan támogatja a fentebb írt folyamatokat.

Ha bővebb információra vagy kíváncsi nézd végig az alábbi videót, mely sokkal részletesebben magyarázza el a hidrogénes víz jótékony hatásait, és mutatja be számodra a “Lourdes” hidrogénes víz készítő készüléket.

 


Ne feledd!
A saját egészségedért csak Te vagy a felelős egyedül, és csak Te tehetsz érte a legtöbbet! Ebben a folyamatban leginkább a megelőzésé a főszerep!

A negatív ionokban gazdag hidrogénes víz fogyasztása a megelőzésben segíthet neked is! Ez egy igazán nagyszerű lehetőség.

A Lourdes hidrogénes víz készítő berendezés gyógyászati segédeszköz!

 

Klinikai vizsgálatok igazolták a gyógyhatását. (Egészségpénztárban is elszámolható!)

Legyél TE saját magad gyógyítója! Jó egészséget, és boldogságot kívánok a számodra!

Hidrogénes víz, Lourdes készülékkel
3.03 (60.54%) 37 votes